VEELGESTELDE VRAGEN OVER ONS RECRUITMENT BUREAU

Professioneel lokaal advies

KUNT U ME HELPEN MET HET OPSTELLEN VAN MIJN CV?

Wij bij SPR-Solutions weten dat er zelden een cv te vinden is die perfect past bij de eisen van de werkgever. Maar onze jarenlange ervaring heeft wel duidelijk gemaakt wat de kwaliteiten en aspecten zijn waar een werkgever naar kijkt op een cv. Wij kunnen ondersteunen door uit te leggen hoe u een stand-out wordt tussen alle andere cv's.

WAARIN ONDERSCHEIDT U ZICH VAN ANDERE BUREAUS?

SPR-Solutions heeft brede talentenpoelen en een uitgebreid netwerk. Deze twee kernkwaliteiten zorgen ervoor dat de match tussen werkgever en werknemer niet alleen zeer snel wordt gevonden, maar ook leidt tot een vruchtbare en duurzame fit. SPR-Solutions onderscheidt zich door te begrijpen waar de behoeftes en kwaliteiten van beide partijen liggen en deze met elkaar te matchen.

IS SPR-SOLUTIONS EEN LOKAAL OF NATIONAAL BUREAU?

SPR-Solutions opereert zowel nationaal als internationaal. Dit betekent dat we niet alleen aan lokale recruitment behoeftes kunnen voldoen maar ook landelijke en internationale opdrachten kunnen invullen. SPR-Solutions zal altijd de juiste kandidaat vinden gespecificeerd op uw industrie, vraag, en cultuur. Dit kan zowel lokaal als nationaal.